Kuna talv Hiiumaal pühib minema enamus suvehooajaks tekkinud restorane ja kohvikuid, siis otsustasime sellel talvel teha väikest katsetust ja avada Dagen Haus külalismajas enda köögi.
Meie menüü on lihtne ent maitsev ja valmib võimalikust kohalikust toorainest. Kuna meie köök on piisavalt pisike ja kodune, siis õhtusööki pakume vaid neile, kes meie juures majutuvad!
Seega, kui peatud edaspidi meie juures, siis ei pea enam pead vaevama kuidas õhtul söönuks saada, tuleb meile vaid sellest päev varem märku anda, ning järgmine õhtu kaminavalges saalis koos hea seltskonna ning ehk isegi mõne mõnusa pudeli veiniga on garanteeritud.
Meie valikus on kolm kolmekäigulist menüüd, millest palume valida ühe. Hind inimese kohta on € 28.-
A) DagenHaus lammas
Kõrvitsapüree supp
Dageni Lammas ahjus küpsetatud juurviljadega
Tiramiisu Dageni moodi
B) Hõbekala kalaköögi ahjupraad
Ahjukartuli salat suitsukanaga
Ahjus valmistatud kala ja kuskuss salat
Kohupiima-küpsise magustoit
C) Taimetoitlase valik
Toortatra salat
Köögivilja-paella
Tooršokolaadi maius
Meeles tuleb pidada, et see on meil ainult selle talve projekt ja kestab kuni aprilli viimaste päevadeni. Igasugune tagasiside meie kokkamiskunsti ja muu organisatoorse õnnestumise või ebaõnnestumise kohta on absoluutselt vajalik ning teretulnud!
Selleks, et saaksime tulevikus teha juba kindlamaid ja paremaid otsuseid on meil vaja teada, mida meie külalised meist arvavad 🙂
Ootame teid külla!